De derde IN Nieuwegein

verschijnt april/mei 2020

ADVERTEREN? COMMUNICEREN.

Grapes & Bottles.jpg

Een magazine maken, laten drukken en huis-aan-huis verspreiden kost veel geld. Daarom betalen ondernemers en organisaties voor de aandacht die hun diensten, producten en locaties in het magazine krijgen. Dat past in ons concept. IN Nieuwegein toont de veelzijdigheid van de stad waar zij onderdeel van zijn. Onze redactionele aanpak blijft leidend.

Geen advertenties dus. Nou ja, een enkele. Hooguit op de achterpagina en soms op de binnenzijde van de voorcover. Waar ze dan ook écht opvallen.

 

Geen advertorials. Geen ratjetoe aan logo's en huiskleuren.

 

IN Nieuwegein kijkt vanuit de ogen van Nieuwegeiners naar de onderneming of organisatie. Dat leidt tot verfrissende resultaten en meer aandacht voor de boodschap, met IN Nieuwegein als afzender.

ANDERE AANPAK,

MEER RESULTAAT

Het is voor ondernemers en marketeers best even wennen. Onze invalshoek en aanpak zijn anders. Wij werken met eigen copywriters, fotograaf en vormgevers. De een is nog eigenwijzer dan de ander. Alles staat in dienst van het resultaat: een aantrekkelijk stadsmagazine dat de aandacht vangt en door de lezers hoog gewaardeerd wordt. De inhoud wordt daardoor beter gezien, gelezen en begrepen.

We stemmen de inhoud van 'jouw' pagina's goed met je af. Wat wil je onder de aandacht brengen? Hoe kijken wij daar als Nieuwegeiners naar? Hebben wij nog andere creatieve ideeën? Is er fotografie nodig of kunnen we werken met bestaand beeldmateriaal? Dan gaan we aan de slag. De tekst wordt geschreven en aan je voorgelegd. We geven je ook een indruk van de uiteindelijke vormgeving. Als het nodig is maakt onze fotograaf een afspraak met je. Degene met wie je de afspraken hebt gemaakt blijft je contactpersoon en is verantwoordelijk voor jouw tevredenheid.

Kookshop De Pepermolen.png

'PRINT IS UIT'?

WELNEE!

waardering uit lezersonderzoek.png

Van de resultaten van het lezersonderzoek werden we even stil. De eerste editie is door inwoners onwaarschijnlijk goed gewaardeerd. Het magazine wordt echt gelezen en bewaard.

De overall waardering is 8,1. Dat is voor ongeadresseerd drukwerk ongekend hoog, voorzover wij weten uniek.

Bijna iedereen leest in het blad (96%). Driekwart zelfs langer dan 10 minuten. In meer dan tweederde van de huishoudens lezen meerdere mensen hetzelfde exemplaar.


De foto’s, leesbaarheid en frisse vormgeving zijn de hoogst gewaardeerde aspecten.

 

Vier op de tien zeggen dat door het blad hun kijk op Nieuwegein is veranderd. In sterke mate, zegt 13%.
 

TARIEVEN?

CONCURREREND

We werken met vaste, scherpe tarieven zonder handjeklap. Alles is inclusief, er zijn geen onverwachte bijkomende kosten. Meer weten? Maak dan een afspraak! We vertellen je met plezier meer.

Historische Kring Nieuwegein.jpg