GEENwijken meer beschikbaar

LEKKER BIJVERDIENEN? BEZORG IN NIEUWEGEIN!

Voor alle 44 wijken is een bezorger gevonden. Wil je op de reservelijst? Mail ons dan en zeg erbij welke hoek van Nieuwegein je voorkeur heeft.

---

 

Zorg jij dat IN Nieuwegein goed bezorgd wordt? Dan betalen we je daar ook goed voor. Per exemplaar krijg je 10 cent. 

 

De eerstvolgende keer is van woensdag 20 tot en met zondag 24 november.

We hebben Nieuwegein opgedeeld in 44 wijken. Je ziet ze op de kaart hiernaast. Van elke wijk weten we het aantal huisadressen. Daar trekken we 10% af voor de brievenbussen met een NEE-NEE-sticker. Dat keer 10 cent is de vergoeding die je van ons krijgt, als je IN Nieuwegein in die wijk goed bezorgd.

 

Wil je één of meer wijken? Mail ons dan op info@innieuwegein.nl.

  • De magazines haal je op bij onze opslag, op dinsdagavond 19 en woensdagavond 20 november.

  • Je mag de magazines bezorgen van woensdag 20 november tot en met zondag 24 november.

  • Dat doe je bij alle woonadressen in die wijk, behalve als de brievenbus een NEE-NEE sticker heeft. Je krijgt een kaart en een adressenlijst van ons.

  • Je vergoeding staat vast, ook als er minder woonadressen zijn dan we dachten. Wel krijgen we graag de overgebleven magazines terug.

  • Maandag 2 december betalen we uit, mits je goed bezorgd hebt. De week ervoor inventariseren en onderzoeken we bezorgklachten en houden we steekproeven.

  • Je kunt meedoen als je 13 jaar of ouder bent. Ben je nog geen 16, dan moet een wettelijk vertegenwoordiger (een van je ouders of een voogd) toestemming geven.

CLAIM JE WIJK - KAART SVZ 3-11.png
wijken per 3-11.png

Wil jij ook wat extra's verdienen? Kies je wijk(en) en mail naar info@innieuwegein.nl